Legend of Cleopatra er et spill som tar deg tilbake til det gamle Egypts storhetstid hvor den majestetiske dronningen Kleopatra var enehersker. Legenden om dronning Kleopatra sier at hun var en svært vakker og forførende kvinne, og at det var dette som gjorde henne så mektig.

I dette spillet, som er utviklet av Playson, kan du dra på en reise tilbake i tid og ta med deg store gevinster hjem. Selve spillet finner sted i dronning Kleopatras bad med det storslåtte bassenget, rosebladene og de forgylte hjulene som spinnes i hver runde av spillet. La deg forføre og bli med på en magisk reise tilbake i tid i Legend of Cleopatra fra Playson. Dersom du er riktig heldig kan du treffe på Kleopatra selv i en av bonusrundene.

Legend of Cleopatra er et interaktivt spill som ser veldig bra ut med grafikk i full HD og virker som et veldig gjennomført spill med en litt utradisjonell utforming. Spillet fungerer godt på både datamaskin, mobiltelefoner eller nettbrett.

Hvordan spiller man Legend of Cleopatra?

Spillet har seks hjul med totalt hundre linjer du kan vinne på. For å komme i gang velger du innsatsen din nederst og trykker på “Spin” for å starte runden med valgt innsats. Du kan trykke på “Max” for å øke innsatsen til det maksimale beløpet eller trykke “A” for å spinne hjulene automatisk med valgt innsats et gitt antall runder.

Du kan velge innsats fra 0.20 helt opp til 100 per spinn – jo mer du går inn med, jo mer kan du vinne, men husk at det er fort gjort å bruke opp spillepotten dersom man går inn med høy innsats i hver runde.

Legend of Cleopatra har en uvanlig utforming med sine seks ulike hjul og varierende rekker. Fra venstre starter man med to på det første hjulet og øker gradvis helt opp til fem på hjulet helt til høyre. Med 100 spillbare linjer i Legend of Cleopatra kan du virkelig spille som om du skulle vært en av Egypts faraoer. Det fjerde hjulet er gullhjulet, og dersom du klarer å få fylt hele dette med Wild vil en av de andre kolonnene også fylles med Wild, og du vil deretter utløse gevinsten dette medfører.

Symbolene i Legend of Cleopatra

Legend of Cleopatra har flere ulike symboler som du kan kombinere på de 100 linjene du kan velge i spillet for oppnå høyest mulig gevinst.

Legend of Cleopatra og Cleopatra

Legend of Cleopatra og Cleopatra symbolene er de nest mest verdifulle symbolet i spillet. Med disse kan du vinne mellom 5x og 10x dersom du får tre like i en runde. Hvis du får seks av en av disse symbolene på en rekke vil du vinne forbløffende 75x av innsatsen din, men dette skjer ikke så ofte. Legend of Cleopatra-symbolet er utformet som spillets logo, mens Cleopatra-symbolet er et bilde av dronning Cleopatra.

Dyregudene

Den neste kategorien er dyregudene Anubis, Bastet og Horus fra det gamle Egypt – her finner du åtte ulike symboler. Disse forekommer oftere, men gir noe lavere gevinst. Dersom du kombinerer tre eller seks like av disse symbolene kan du vinne mellom 2x og 5x for hver linje og helt opp til 50x for hele spillet. Disse fargerike dyregudene representerer den egyptiske mytologien og kan hjelpe deg til store gevinster i Legends of Cleopatra.

Wild

Dersom en Wild dukker opp i en av rundene vil denne erstatte alle symboler i spillet unntatt Scatter. Wild kan også danne en vinnende rekke dersom du klarer å få den flere ganger på rad på en av dine valgte linjer. Dersom du får Wild på det gyldne hjulet vil du kunne vinne mellom ti og hundre ganger innsatsen din! Kombinasjoner av Wild er altså den eneste måten å få free spins på i Legend of Cleopatra, men du kan få ganske mange når det først slår til.

Scatter

I Legend of Cleopatra kommer Scatter i form av en forgylt blå bille. Denne vil kunne dukke opp på hjul to til og med seks i de vanlige rundene i spillet. Dersom du klarer å få tre eller flere Scatter i løpet av en runde vil du utløse en bonusrunde hvor du får inntil 15 gratis spins. Antall gratis spins avhenger av hvor mange Scatter du har på linjene dine. I bonusrunden kan du få flere gratis spinns ved å to eller flere Scatter i en runde. Totalt sett kan du få opptil 50 free spins i løpet av et spill.

Free spins i Legend of Cleopatra

Som vi forklarte over er den eneste muligheten til å få mange free spins på gjennom å få ulike kombinasjoner av Wild eller fylle opp gullrekken med Wild. Selv om det ikke kan få free spins gjennom de andre symbolene i Legend of Cleopatra gir Wild til gjengjeld veldig mange free spins når man først vinner. På grunn av spillets utforming er det også i rundene med free spins at det er lettest å vinne store gevinster.

Våre tanker om Legend of Cleopatra

Legend of Cleopatra fra Playson er et underholdende og utradisjonelt spill med gode vinnermuligheter. Våre tester viser at spillet har en teoretisk gevinst på (RTP) på 95.05%. Sammenlignet med andre spill vi har testet tidligere er Legend of Cleopatra et forholdsvis volatilt spill. Det vil si at man vinner sjeldnere, men når man vinner er sannsynligheten for en stor gevinst desto større. Siden man har stor frihet til å velge innsats i Legend of Cleopatra er dette et spill som passer bra for de som vil ha en underholdende og litt utfordrende spillopplevelse. Alt i alt synes vi at Legend of Cleopatra er et flott og gjennomført spill som mange vil ha glede av!

Utvikleren, Playson er en forholdsvis ny aktør på markedet, men alle spillene vi har testet fra de har hatt gjennomgående god kvalitet og vi må si oss imponert over kreativiteten deres når det kommer til utvikling av nye og spennende slots. Vi håper definitivt å se flere spennende slots fra Playson i tiden som kommer!