Hula Hula Nights er en enkel big bet spilleautomat utviklet av Red 7, som henter inspirasjon fra kulturen, religionen og urbefolkningen i det tropiske paradiset Hawaii. Med 5 hjul og 10 spillbare linjer, byr ikke Hula Hula Nights på noe mer, enn bare det å være en enkel og tidvis underholdende spilleautomat. Det er mulig å vinne inntil 50 free spins og andre bonuser. Dersom du har riktig flaks kan du utløse de grønne hjulene og utløse en av spillets flere bonusrunder!

Symboler, free spins og bonuser i Hula Hula Nights

Hula Hula Nights har flere ulike symboler som i spillet er representert i form av ulike elementer fra Hawaii. Man har den vakre kvinnen som er den mest verdifulle brikken i spillet bortsett fra Scatter og Wild og kan gi gevinst helt opptil 25 mynter. Deretter har man de tropiske blomstene som kan betale helt opptil 10 mynter når man har fem av de på rad. Til slutt har man A, X, Q, J og 10 som har gevinster på inntil fem mynter. I Hula Hula Nights handler det mest om å få utløst bonuser, da det er disse som virkelig kan gi stor gevinst.

Wild

I Hula Hula Nights er det Tiki-masken som fungerer som Wild-symbol. Denne kan erstatte alle de andre symbolene i spillet, bortsett fra Scatter, og vil hjelpe deg til å nå vinnende kombinasjoner.

Scatter

En Pina Colada-cocktail med spillets logo er Scatter-symbolet i Hula Hula Nights, og dersom du får opp tre, fire eller fem av denne vil du henholdsvis utløse ti, 15 eller 25 free spins.

I vanlige runder, altså ikke big bets runder, noe vi kommer tilbake til litt senere, vil ikke disse symbolene dukke opp så ofte og det er derfor ikke så høy sannsynlighet for at man klarer å utløse free spins uten å benytte seg av big bets.

Green Reels

Spilleautomaten Hula Hula Nights har en spesiell funksjon, nemlig Green Reels. Når som helst i løpet av et spill kan dette slå inn, og da vil en av de fem hjulene i spillet bli grønt og du vil få opp en rekke hvor alle symbolene er ulike. Med andre ord så vil Green Reels øke sannsynligheten for å få en vinnende rekke. Det er ingen begrensning på hvilke symboler som kommer opp under Green Reels, alle symboler er mulige, til og med Wild og Scatter. Dersom Green Reels dukker opp i en runde med free spins, vil den gi ulike mengder cash bonus til deg. Dersom du får opp symbolet “Collect” på et av dine Green Reels i en runde med free spins vil du få utbetalt verdien av alle symbolene. Cash-bonusene i Green Reels har verdier mellom to og tjuefem, avhengig av innsats og symbol.

Big Bets

I Hula Hula Nights har man enda en bonusfunksjon, Big Bets. Når denne utløses har du muligheten til å gjøre en ekstra stor innsats og som resultat vil du få tilgang til spesielle egenskaper.

  • Vedd 20 – Scatter-symbolet vil dekke to rader
  • Vedd 30 – Scatter-symbolet dekker to rader og Wild vil kunne erstatte Scatter
  • Vedd 50 – Inkluderer alt tidligere nevnt pluss at Wild også vil erstatte Collect.

Med Big Bets kan du også doble antall spillbare linjer fra 10 til 20 og dermed øke mulig gevinst, men innsatsen økes også.

Vår erfaring viser at det ikke er spesielt lett å få free spins i Hula Hula Nights uten å benytte seg av Big Bet-funksjonen. Siden gevinstene på de andre symbolene er relativt lave i Hula Hula Nights er det derfor best å benytte seg av denne funksjonen, dersom man tåler risikoen.

Grafikk og brukervennlighet

Grafikken i Hula Hula Nights er ikke noe spesielt å skryte av. Vi har sett mange spilleautomater med langt bedre grafikk enn denne og vi synes at utvikleren Red 7 kunne tatt lærdom av andre kjente utviklere som NetEnt og Microgaming. Det meste i Hula Hula Nights er enkelt, og dette gjelder også grafikken. Det er ingen interaktive elementer, animasjoner eller spesielt høy kvalitet på illustrasjonene.

Hula Hula Nights er vanligvis en av de rimeligste spilleautomatene man kan prøve seg på. Spillet er enkelt å forstå og vil derfor passe godt for nybegynnere. Som oftest betyr dette at disse spilleautomatene ikke har spesielt høye gevinster totalt sett og man må nesten håpe på en av de store bonusene for å vinne i dette spillet.

Våre tanker om spilleautomaten Hula Hula Nights

Hula Hula Nights er en klassisk big bet spilleautomat. Det vil si at de ofte lokker med lav innsats per omgang, men med lave beløp vil man i praksis aldri hente store gevinster. Det er lagt opp til at man skal benytte seg av Big Bets og dette koster. Selv om spillet i seg selv er veldig enkelt er det derfor ikke mye å hente i Hula Hula Nights såfremt man ikke ønsker å ta større risiko i big bets. Hula Hula Nights har en konstant RTP (Return To Player) på 94,2 %. Dette er helt innenfor det normale, men siden det er et big bets spill, betyr det at de største premiene kommer i form av bonuser og at de vanlige rundende i gjennomsnitt vil gi lave gevinster.

Selve spillopplevelsen byr heller ikke på noe unikt når man sammenligner med andre spilleautomater, hverken i form av grafikk eller interaktivitet i for eksempel bonusrunder. Det hadde vært positivt om spillet hadde inkludert minigames eller noe annet for å gjøre det mer underholdende å spille Hula Hula Nights. Det finnes andre spilleautomater med samme tema man kan spille dersom man liker spilleautomater inspirert av tropiske paradis som Hawaii.

Hula Hula Nights er derfor en spilleautomat vi kun anbefaler til de som ønsker å prøve seg på Big Bets-funksjonen i spillet. Husk på at større risiko kan gi større gevinst, men det koster også mer å spille. Selv om denne typen spilleautomater reklamerer med lave innsatser, betyr ikke det at det er et spill man bør spille med lav innsats. Vår konklusjon er at dette er et spill for de som liker å ta større risiko i jakten på større gevinster.