Kort om Moon Princess

Moon Princess er et spill utviklet av Play’N Go og spilles på et 5×5 rutenett. I Moon Princess har man 20 linjer man kan spille på med valgfri innsats per linje. Dette spillet er ekstra underholdende for de som er interessert i japansk manga-kultur, da dette er hovedinspirasjonen for spillet.

Play’N Go har også utviklet andre kjente spill, som Viking Runecraft, som er en favoritt blant mange spillere.

Inspirasjonen kommer fra den Japanske mangaserien Sailor Moon, som i 2017 hadde sitt 25-års jubileum. Prinsessene fra Sailor Moon er det gjennomgående teamet her i Princess Moon. I spillet møter du de tre prinsessene Love, Star og Storm i form av ulike symboler. Prinsessen Moon er jokeren og kan erstatte alle de andre symbolene på en linje – i tillegg får du 20x bonus på innsatsen din dersom du fullfører en rekke med Moon.

De som vokste opp på 90-tallet og fulgte med på manga kjenner garantert til Sailor Moon, og da vil du garantert like temaet i Moon Princess. Dersom du hverken er oppvokst på 90-tallet eller fulgte med på Manga kan du likevel ha mye gøy ved å spille Princess Moon. Her er det muligheter for å vinne store gevinster og free spins denne varianten av slotmaskin.

Hvordan spille Moon Princess

I Moon Princess dukker de ulike symbolene opp i rutenettet, og for å vinne må du få tre eller flere symboler på rad eller rekke, altså enten loddrett eller vannrett. Når du vinner en rekke blir de vinnende symbolene fjernet, mens de gjenværende symbolene flyttes over i de tomme rutene slik at du kan fortsette å spille. Når du vinner vil det midterste symbolet i rutenettet gjøres om til wild Moon og for hver runde du beholder denne øker multiplikatoren – helt opp til 20x!

I Moon Princess styrer du stort sett hele spillet i bunnen av skjermbildet. Du starter med å velge innsats ved å trykke på en av de ulike lilla knappene med tall. Hver knapp representerer ulik innsats og du vil se hvilken innsats du har valgt til høyre for rekken med tall. Når du har valgt din innsats trykker du på den grønne knappen for å starte spillet, eller du kan trykke på den oransje knappen for at hver runde skal gå startes automatisk.

Bonus i Moon Princess

Det finnes flere ulike bonussjanser i Moon Princess. Du har blant annet Girl Power, som dukker opp ved ujevne mellomrom i runder der du ikke har vunnet. Bonusen i Girl Power avhenger av hvilken prinsesse du har på høyre side av rutenettet. Hver prinsesse har sin unike bonus når du utløser Girl Power.

  • Love Princess: Man velger ett sett symboler og de gjøres om til et annet symbol.
  • Star Princess: Inntil to Wilds kommer legges til i rutenettet.
  • Storm Princes: To ulike symboler blir slettet og fjernet fra rutenettet.

Du kan også utløse Princess Trinity etterhvert som Trinity-måleren fylles helt opp. Hver gang du vinner en runde med utelukkende prinsesse symboler (Wild telles også) vil måleren fylles opp litt etter litt. Når måleren er full vil du få én gratis spinn!

Love og Storm Girl Power-bonusene utløses med jevne mellomrom i spillet og gir det sjansen til å øke gevinsten. Når du ikke har nok symboler til å vinne, vil en Girl Power-bonus utløses helt til det ikke er mulig å vinne mer i spillet. Dette fortsetter helt til alle Girl Power-bonusene er utført.

Dersom du klarer å vinne hele rutenettet starter du en Free Spin runde. Her får du tre valgmuligheter, hvor du kan velge én:

  • Love Princess: Fire gratis spinns.
  • Star Princess: Fem gratis spinns.
  • Storm Princess: Åtte gratis spinns

Den vanlige Girl Power-bonusen følger også med avhengig av hvilken av prinsessene du velger – og utløses i hver runde hvor du ikke vinner. Dersom du klarer å vinne flere ganger på rad kan du få en gevinst multiplikator på inntil 20x!

Dersom du klarer å fylle måleren helt opp i Free Spins rundene vil du få enda flere gratis spinns! I bonusrunden får du henholdsvis disse gratisrundene;

  • Love Princess: Fire Gratis Spinns
  • Star Princess: Tre Gratis Spinns
  • Storm Princess: To Gratis Spinns.

Husk at jo færre spinns du velger jo større er sjansen for stor gevinst, men risikoen øker også i takt med dette.

Dersom du har virkelig flaks og klarer å fylle opp måleren flere ganger i en bonusrunde vil du kunne få opptil 20 gratis spinns. Dersom du klarer å vinne hele rutenettet vil du få en bonus på 100x din opprinnelige innsats!

Moon Princess er et annerledes slotspill, men det er veldig lett å forstå når du kommer i gang. Det er et perfekt spill for både underholdning og store gevinster. Måten Moon Princess er laget på gjør det mulig å vinne svært store gevinster da du kan oppnå veldig høye multiplikatorer – faktisk helt opp til 20x! Girl Power bonusen gir deg ekstra bonus i hver eneste runde, men den beste måten å vinne stort i Moon Princess er å komme seg til Free Spins-runden.

Vår erfaring tilsier at det er lettest å vinne med Storm Princess i Girl Power da du i snitt får flest free spins med denne, i tillegg fjernes to symboler fra rutenettet og dette øker sjansen for gevinst. Husk at du også kan få 20x bonus når du vinner flere ganger på rad.

Moon Princess er et spill med store gevinster, men det er også et spill som krever at man tør å ta litt risiko for å oppnå full pott.

Et par tanker om Moon Princess

Moon Princess er et svært underholdende spill fra Play’N Go med et spennende tema og design. Selv om designet gjør at spillet ser litt uskyldig ut er dette langt i fra sannheten. Moon Princess er nemlig et ganske volatilt spill, det vil si at det er store gevinster man kan vinne, men det er også høy risiko og utfallet kan variere mye for hver runde man spiller. De magiske gevinstmulighetene i Moon Princess kan få enhver person til å bli manga-fan!